fbpx

Tanarul din Cetate si-a updatat ruga: „Sa ramana nevestele lor tiganilor”

După ce a încercat să întărâte coronavirusul pe români cu ajutorul rugăciunilor, bărbatul a avut și alte cereri către divinitate!

După ce a devenit viral cu o rugăciune filmată și postată pe Facebook, bărbatul ce voia ca noul virus să-i ucidă pe români pentru a rămâne în viață doar țiganii s-a făcut, din nou, remarcat. De această dată, doljeanul din Cetate are alte cereri către divinitate, ce vizează nevestele românilor.

Sa moara toți românii și sa rămână nevestele lor țiganilor. Domnului sa ne rugam“, cântă tânărul oltean.

Poliția s-a sesizat în cazul olteanului, pe care l-au amendat cu 200 de lei. Pe lângă sancțiunea pe care a primit-o pentru videoclipul postat, cetățeanul s-a mai ales și cu una pentru incalcarea prevederilor ordonantelor militare.

Politistii Sectiei 9 Politie Rurala Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la aparitia unei alte inregistrari video realizata de barbatul de 28 de ani, din Cetate, in care acesta profera expresii de natura sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora. Intrucat, din verificarile efectuate a rezultat faptul ca una dintre filmari a fost realizata pe data de 5 aprilie a.c., pe langa sanctiunea de 200 de lei aplicata conform Legii 61/1991, politistii au mai aplicat, in cursul acestei zile, o amenda in cuantum de 20.000 de lei, pentru incalcarea prevederilor ordonantelor militare“, a declarat Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant IPJ Dolj.

Simpatic e faptul ca dupa prima escapada a individului, popii de la biserica din Cetate anuntasera ca si-a cerut iertare si ca n-o sa mai faca.

În 3 minute poți să citești și: Reacția puștoaicei, după ce a băgat un polițist în spital!

 Un oltean și-a bătut un tânăr consătean fără declarație!

 În ultimele două zile, 60 % dintre decedații de coronavirus au peste 70 de ani

Bătrână urcată în mașina de poliție cu tot cu declarație!

Negoiță și Vela vs. David Clark! Cum se comportă un politician când greșește!

 Tineri doljeni, amendați după ce au petrecut în stradă!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0