fbpx

Când poate ajunge Tandia în Bănie! Ce sumă vrea Sepsi!

Interesul U Craiova pentru Ibrahima Tandia este de notorietate, iar oficialii clubului covâsnean au vorbit prima dată despre mutare.

Cu 9 goluri și 5 pase decisive în 21 de apariții, Ibrahima Tandia a impresionat în tricoul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, devenind unul dintre cei mai curtați jucători din Liga 1. Astfel încât, oficialii clubului din Transilvania știu că zilele atacantului sunt numărate la Sepsi, dar doresc să facă o afacere excelentă prin vânzarea jucătorului.

Tandia poate fi transferat abia la vara!

Janos Bokor, directorul sportiv de la Sepsi, spune că gruparea covăsneană ia în calcul transferul jucătorului abia în vară, iar suma pentru care acesta poate să plece va fi de cel puțin 1 milion de euro. ”Tandia rămâne la Sepsi acum. E posibil ca în vară să plece, discutăm. Nu vrem să stăm în calea jucătorului dacă găseşte o echipă la care să meargă. Am semnat prelungirea cu el, dar nu are o clauză anume. Va pleca în momentul în care primim o ofertă bună. În momentul de faţă nu ştim pentru ce sumă va pleca. Important e că rămâne până în vară, ne gândim atunci cât cerem. De exemplu, dacă îl vrea Craiova, trebuie să vină cu o ofertă concretă. L-a vândut pe Mitriţă pe o sumă foarte mare, deci cred că putem cere şi noi o sumă cu şase zerouri. Până acum, Tandia a arătat că poate merge la o echipă mare”, a declarat Janos Bokor pentru ProSport.

Citeste si: Florin Costea, după despărțirea de FCU: „Le doresc să câștige titlul!”

Teja mizează pe el: „Ne va ajuta să câștigăm cu Craiova”

FCSB-Craiova: Război între cele două galerii!

FCSB-Craiova, derby pentru semnătura puștiului minune de la UTA!

Oficialul covăsnenilor a dezvăluit că există interes și din străinătate pentru jucător: ”Au fost ceva echipe din străinătate care s-au intersat de el, nu e obligatoriu să se transfere în Liga 1. Echipe bune şi-au manifestat interesul pentru el. Sunt echipe de top din Turcia şi din Rusia”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0