Targul de Turism al Olteniei, cu gresie, pește, saltele și mobilă!

Dacă vrei să te duci în vacanță intră pe airbnb sau booking. Dacă vrei să-ți iei ceva prin casă sau să-ți potolești foamea, du-te la Targul de Turism al Olteniei.

S-a deschis Targul de Turism al Olteniei. La Centrul Multifuncțional te întâmpină un bus pe care scrie ”Centru mobil de donare de sânge” și un alt magazin pe roți cu haleală, al celor de la Selgros. Fix la intrare sunt expuse mașini, de la Nissan și Ford, parcă. Probabil pentru o excursie off road, încercăm să facem o legătură cu turismul.

Targul de Tursim al Olteniei, cu pește, vin și înghețată

O privire de deasupra peste Targul de Turism la Olteniei ne oferă o altă priveliște ce nu are de-a face cu obiectul trecut în titulatura evenimentului. E un stand cu gresie, urmat de unul cu saltele, iar mai în fund e expusă ceva mobilă. Coborâm să luăm pulsul. Am putea lua pește, vin și înghețată, toate se vând la Targul de Turism al Olteniei.

Selgros are unul dintre stand-urile centrale, dar n-are la ofertă vreun circuit gastronomic. Nu mai stăturăm să numărăm, ne zisă cineva că sunt și patru-cinci operatori privați de turism p-acolo. Însă, având în vedere specificul standurilor târgul acesta e mai pretabil pentru a face piața sau a cumpăra ceva prin casă. Pentru vacanțe, sfatul nostru e să mergeți pe booking ori airbnb.

În 3 minute poți să citești și: U Craiova, aproape să-i sufle mijlocașul FCSB-ului!

Avertismentul Comisiei Europene!

Peste 30 de km din drumul Craiova – Pitesti sunt in aer!

Craiova are antrenor dacă pleacă Devis Mangia!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0