Vacanța perfectă o alegi la Targul de Turism al Olteniei!

Targul de Turism al Olteniei editia a III-a este cel mai mare eveniment dedicat turismului  din regiunea  Olteniei se va desfasura in perioada 9-11 martie 2018 la Craiova.

 

Targul de Turism al Olteniei editia a III-a se apropie cu pasi repezi. Evenimentul se va desfasura in perioada 9-11 martie 2018 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Interesul expozantilor  a crescut de la o editie la alta asa cum ne-au marturisit organizatorii,  in momentul de fata gradul de ocupare a spatiului expozitional dedicat acestui eveniment  este de 65 %.

Si-au anuntat intentia de a participa un numar de peste 100 de firme expozante  si peste 600 de firme vizitatoare  din domeniile:  turism, hoteluri si pensiuni, restaurante,  baruri si cafenele, firme de catering, companii de transport auto si feroviar, companii aeriene, asociatii de turism, companii de asigurari.

Vizitatorii vor descoperi oferte  early-booking, last minute, pachete turistice pentru litoralul românesc dar si pentru strainatate.

Se estimeaza un numar de 7000 de vizitatori, in crestere cu peste 30 % fata de editia anterioare.

Noutatea anului 2018 este charter-ul catre Antalya cu plecare din Craiova ce va fi operat de compania turcã Atlas Global cu o aeronavã Airbus 320. Agentiile de turism care vor fi prezente la targ  au anuntat oferte speciale pe perioada targului pentru aceasta destinatie.

Nu vor lipsi prezentări de locaţii noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.

 

Horeca Expo Oltenia, la Târgul de Turism

 

Concomitent cu ediţia a III-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ed. II – expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificatie si cofetarie.

Horeca Expo Oltenia ed a II-a ce se desfasoara alaturi de Targul de Turism se defineste ca un eveniment dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite  pentru hoteluri, restaurante si baruri.

Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.

Noutatea acestei editii este  includerea unei sectiuni noi dedicate producatorilor din segmentul  panificatie, patiserie si cofetarie.

 

Transportul și intrarea sunt gratuite!

 

Urmand exemplul editiei anterioare, organizatorii vor pune la dispozitia vizitatorilor   în zilele de sâmbătă şi duminică transport tur – retur, gratuit, din cele mai indepartate zone ale orasului până la locul de desfăşurare a evenimentului. Intrarea vizitatorilor va fi libera!

 

Program Târg:

Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică: 10.00 – 16.00.

Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26

Citeste si: Cât costă întreținerea lunară a stadionului! A răspuns primarul Craiovei!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0