Târgul Toamnei la Școala Mihai Viteazul! Te va uimi câți bani au strâns elevii!

Lume, lume, borcanul cu fapte bune a fost deschis la Scoala Mihai Viteazul! Printr-o inițiativă de pus în ramă.

 

Scoala Mihai Viteazul din Craiova și-a dorit o fântână nouă. Care costa 1.500 lei. De unde să vină banii? S-au sucit, s-au învârtit profesori și elevi laolaltă și au găsit soluția: organizarea primei ediții a Târgului Toamnei!

 

Așa că elevii și-au pus bunicile la treabă, iar ei au fost pe post de vânzători, că doar orice târg e cu vânzare. Vineri, în curtea școlii, murături, bulion, zacuscă, gemuri, dulcețuri, toate preparate în casă, toate Eco, au fost scoase pe tarabe.

 

8.692 lei a produs Târgul de Toamnă de la Școala Mihai Viteazul

 

Copiii oltenilor din Craiovița au fost mai ceva ca evreii când vine vorba de negustorie. „Că e Black Friday, dăm cu cinci lei borcanul!”, răsuna din spatele unei măsuțe. A fost buluc la târgul improvizat în curtea școlii, iar rezultatele le-au depășit așteptările celor implicați. Astfel, chiar dacă aveau nevoie de 1500 lei, copiii au strâns 8.692 lei! Așa că nu vor avea parte doar de o super-fântâniță în curtea școlii, ci și de vizita lui Moș Crăciun!

 

În paralel, Scoala Mihai Viteazul a stâns și a donat pentru Irina din Cuza. Suma: 2479,9 lei. Vi se poate părea ciudată suma, însă acel 9 din coadă provine din pușculița unui elev care a donat tot ce avea în ea pentru Irina.

Citeste si: Va dam vestea cea mare: Irina pleaca marti in Franta!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *