21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Taxa de parcare poate fi ocolită. Ponturi direct de la autorități!

Odată ce autoritățile au impus taxa de parcare centrul Craiovei s-a golit subit de mașini. Unde au dispărut?

 

Conducătorii orașului susțin că taxa de parcare de pe AI Cuza a fost o măsură care a atins trei scopuri. Fac 400 euro pe zi, centrul Craiovei este mai liber, decongestionat, în termeni de specialitate, și în plus a crescut gradul de ocupare al parcării subterane, pe care înainte nu o băga nimeni în seamă.

 

Ca orice măsură, aplicată pentru prima oară, și taxa de parcare a născut controverse. Una dintre ele: un craiovean a respectat-o, a plătit-o și apoi și-a luat amendă de la poliția locală: 500 lei, pentru că organele nu l-au găsit în baza lor de date ca platnic. Rezultă că e destul de riscant să parchezi, chiar dacă plătești.

 

Funcționarii CJ au găsit antidot pentru taxa de parcare

 

Dar, cum poți ocoli taxa de parcare și totodată să-ți vezi mașina de pe geamul instituției la care lucrezi. Răspunsul l-au oferit angajații de la Consiliul Județean Dolj, care au găsit cea mai sigură parcare fără plată din centrul Craiovei. Își pun mașinile în Piața Mihai Viteazul.

 

Între timp, că tot suntem la capitolul parcării cu plată, liberalii au făcut o conferință de presă. În urma ei, media locală a susținut că reprezentanții liberali din Consiliul Local se vor strădui să ceară ca orarul parcării cu plată să fie modificat. Astfel încât să se achite taxa de parcare numai de luni până vineri, între orele 8 – 17.

Nu rata! Petrece o noapte cu Delia: vino la Psihedelia!

Stadionul din Craiova mai înghite câteva milioane! Pe ce se duc banii oltenilor

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles