fbpx

Staff-ul tehnic a explicat eșecul cu Meppen: „Am avut opt minute proaste”

În absența lui Devis Mangia, secundul Andrea Tedesco a prezentat concluziile staff-ului tehnic referitoare la meciul din această dimineață.

 

Universitatea Craiova a condus la pauză formația din liga a treia germană, însă adversarii au întors scorul cu 3 goluri marcate într-un interval de patru minute.

Fapt remarcat și de antrenorul secund, Andrea Tedesco, care a explicat după meci, pentru site-ul clubului oltean: „Trebuie spus că am avut opt-nouă minute proaste în a doua repriză, în rest ne-am creat multe ocazii de a marca. Este un feedback bun pentru noi pentru prima săptămână de cantonament, vedem unde suntem, ce trebuie să îmbunătățim și unde trebuie să mai lucrăm”.

Tedesco e multumit de cum s-a muncit, in special pe faza defensiva

Andrea Tedesco a continuat: „S-a lucrat foarte bine în această săptămână, mai ales pe faza defensivă, iar în acest amical am văzut și lucruri bune, și lucrurile care trebuiesc îmbunătățite. Noi trebuie să creștem ca echipă“.

 

Antrenorul principal al Universității Craiova, Devis Mangia, nu a fost prezent la meciul amical de astăzi. El a fost plecat în Italia pentru a-și rezolva anumite probleme personale. Mangia se va întoarce la începutul săptămânii în cantonamentul echipei oltene.

sursa foto: ucv1948.ro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0