Teixeira: „Oltenii încă mai au șanse la titlu”

Veteranul celor de la FCSB, Teixeira, a vorbit la finalul partidei cu Universitatea Craiova despre cum vede el lupta la titlu!

Teixeira și-a spus părerea în ceea ce privește importanța meciului pe care FCSB l-a câștigat cu Craiova, dar portughezul a vorbit și despre șansele pe care oltenii le mai au la titlu.

„Am obținut trei puncte foarte importante. CFR a făcut egal si victoria era obiectivul nostru. M-am simțit bine, încerc să joc cât mai bine și acum ne gândim la meciul cu Astra. Avem încredere că și acolo o să câștigăm. Este o plăcere să jucăm cu mulți fani, dar din păcate nu ne susțin mereu așa. Oltenii încă mai au șanse la titlu. Orice echipă poate să câștige. Mai sunt șase etape”.

Nu doar Teixeira crede în șansele oltenilor la titlu!

Antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, a vorbit despre partida pe care bucureștenii au reușit să o câștige contra Craiovei. Chiar dacă roș-albaștrii au câștigat meciul și s-au desprins în clasamentul Ligii 1, Dică nu îi subestimează pe olteni.

„A fost o partidă foarte bună făcută de noi. Am dominat primele 60 de minute. Am marcat două goluri și sunt mulțumit. Mai sunt șase jocuri. Chiar dacă este o diferență mare între noi și Craiova, eu cred că încă au șanse”.

Citește și: Clujenii au fost mulțumiți după egalul din Bănie! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *