fbpx

Meteorologii anunță temperaturi în creștere săptămâna aceasta

Deși aversele vor continua și săptămâna aceasta în multe zone ale țării, acestea vor fi mai puțin semnificative cantitativ decât cele din weekend, iar temperaturile vor crește simțitor începând de joi.

Potrivit specialștilor, ploile se vor rări de luni și vor apărea cel mai probabil prin Banat, Oltenia, nord-vestul Munteniei, în sud-vestul țării. Vom avea temperaturi maxime de 4-5 grade în Moldova, înregistrându-se 8-9 grade în nordul Moldovei, până la 16 grade în Câmpia de Vest și între 18-19 grade în vestul Olteniei.

De marți, ploile se extind treptat în nordul, centrul și estul țării iar la munte, în special în Carpații Orientali, local și în Meridionali, vor fi ploi mixte, iar în zonele mai joase de munte și la peste 1500 va fi lapoviță.

Miercuri, precipitațiile se vor retrage către partea estică a țării și vor apărea doar local în rest, iar de joi se restrâng și vor apărea local doar în sud și sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10-20 de grade, iar spre finalul săptămânii va fi o vreme în mare parte plăcută, cu mai puține ploi, regimul termic apropiindu-se de cel normal, între 10-20 de grade și 20 de grade izolat.

În 3 minute poți să citești și: Inteligența copilului este moștenită de la mamă, nu de la tată!

Game of Thrones: Surprizele sezonului 8!

 Dragnea a cerut-o pe Olguța nașă în fața a 30.000 de olteni!

 ”Primul copil”, noul proiect pentru stimularea natalității

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0