fbpx

Director, profesori și elevi, terorizați de profa de română!

Dezvăluiri șocante! O profesoară l-a îngrozit chiar și pe director: „Vrea să se spele pe mâini cu sângele meu

O profesoară de Limba și Literatura Română de la Școala gimnazială din comuna Bengești-Ciocadia a ajuns să fie cercetată de Poliție, după ce ar fi lovit un elev, în vârstă de 11 ani, iar părinții băiatului au depus o plângere.

Potrivit IPJ Gorj, polițiștii din cadrul orașului Novaci au fost sesizați cu privire la faptul că un cadru didactic din cadrul școlii gimnaziale Nr. 1 Bengești are un comportament neadecvat față de elevi. Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul secției 9 Poliție Rurală Novaci a reieșit faptul că o profesoară din cadrul cadrul școlii gimnaziale Nr. 1 Bengești, la un moment dat, pe motiv că elevii nu sunt atenți la curs, a început să țipe la aceștia și ar fi exercitat acte de violență asupra unui elev de 11 ani din localitatea Bengești.

Declarațiile șocante vin din partea directorului școlii, Ionel Oană, cel care spune că profesoara și-a amenințat și colegii, dar și pe el. Directorul se teme că situația poate scăpa de sub control și mai rău.

A agresat verbal anumiți profesori. Ne-a amenințat pe toți, inclusiv pe mine. A spus că vrea să se spele pe mâini cu sângele meu. Acum vreau să fiu deosebit de sincer. Eu nu am fost acolo dar mi-au spus ceilalți. I-a amenințat că nu vor scăpa din mâinile ei. Eu sunt un om cu multă experiență în învățământ și sunt foarte atent, dacă vine cu un obiect tăios”, a spus Ionel Oană, directorul Școlii gimnaziale Bengesti Ciocadia la radiotârgujiu.ro.

Sursă foto: adevarul.ro

În 3 minute poți să vezi și: Grasa de la clasa pregătitoare i-a revoltat pe părinți

Strigătul disperat către Dăncilă şi Pintea: Am avut zeci de operaţii, să nu ne prindă 2020 cu ele nefăcute

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0