26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

FOTO: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte! Cine este noul iubit al cântăreței

Diferența de vârstă, de 22 de ani, a fost și nu a fost o problemă: „În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului”

Theo Rose, 24 de ani, și Anghel Damian, 30 de ani, formează cel mai nou cuplu. Cântăreața și actorul au fost surprinși pe stradă, într-o dimineață, sărutându-se pasional, scrie Cancan. Vezi AICI imaginile!

Până de curând, Theo Rose apărea fericită alături de iubitul ei, Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Aveau o relație fericită de cinci ani de zile, însă ea nu fusese cerută în căsătorie, nici nu se gândeau să facă acest pas.

Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, spunea vedeta pentru VIVA!.

Anghel Damian: „Eu am învățat enorm de mult de la ea

De partea cealaltă e Anghel Damian, tânărul actor, regizor și scenarist, care se iubea de o bună perioadă de timp cu actrița Lia Bugnar. 23 de ani e diferența de vârstă dintre ei, însă el spunea că asta nu contează. „Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a declarat Anghel Damian în urmă cu ceva vreme în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Acum, Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, iar Anghel Damian de Lia Bugnar. Cântăreața și actorul s-au apropiat foarte mult și formează cel mai nou cuplu. Theo Rose a fost văzută când pleca de la apartamentul regizorului împreună cu acesta, sărutându-se pătimaș.

Theo Rose își face debutul în actorie

Theo Rose joacă în serialul „Clanul” ce va fi difuzat la PRO TV și este regizat de Anghel Damian. Acum, Theo Rose își face debutul în actorie. Anghel Damian a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. „Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian pentru EGO.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles