12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Ți-ai făcut abonament la stadion? Poți să ți-l preschimbi în bilet și să te duci la Severin!

Procesul de predare – primire al bijuteriei de peste 50 de milioane de euro a Craiovei se va întinde pe mai multe zile. În consecință, inaugurarea stadionului a fost amânată: cu FCSB la Severin!

Dis de dimineață, ori cu noaptea în cap, clubul CS Universitatea Craiova și Primăria Craiova, parteneri în proiectul renașterii fotbalului din Oltenia au remis comunicate prin care s-a precizat că inaugurarea nu poate avea loc pe 29 octombrie, așa cum ambele entități pronosticaseră inițial.

Clubul, prin vocea oficialului Marcel Popescu, susținea deunăzi ideea că sunt „90% șanse” ca stadionul să fie redeschis fotbalului contra formației din București. Nu se va întâmpla așa, drept pentru care partida cu FCSB se va juca la Severin.

Marcel Popescu a anunțat aproape 10.000 de abonamente

În cele din urmă, menținerea acestui suspans asupra disputării meciului cu FCSB în Bănie s-a dovedit o strategie perfectă de business, clubul craiovean înregistrând vânzări record de abonamente. Potrivit aceluiași oficial, într-o intervenție la Divizia Locală Craiova, în jur de 10.000.

Banii pe abonamente sunt buni. Abonații au posibilitatea să-și susțină favoriții la Severin, duminică, de la ora 20:30. Clubul le va pune la dispoziție invitații de acces pe arena mehedințeană, în baza statutului de abonați. „Abonații din Craiova sunt rugați să își preschimbe abonamentele în bilete de joc, fără costuri suplimentare, la casele de bilete de la Sala Polivalentă, începând de mâine, 26 octombrie, de la ora 09:00, până sâmbătă, inclusive”, scrie clubul oltean.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles