fbpx

Ticleanu: „Să nu mai mintă lumea! Nu trăim din milă și pomeni!

Marea glorie a Craiovei Maxima, Aurel Ticleanu, a răbufnit la adresa unor lucruri ce s-au întâmplat și se întâmplă în fotbalul din Bănie!

După ce Adrian Mititelu a făcut publice anumite acte de la Tribunalul din Timișoara, din care reiese că „formația Craiovei din prima ligă nu deține palmaresul”, Aurel Ticleanu nu s-a arătat surprins. Marea glorie din Bănie este mâhnită de faptul că lumea s-a dezbinat și indiferent ce ar spune este înjurat.

Ticleanu este dezamăgit că lumea este mințită în Craiova și nu dă dreptate nici măcar uneia dintre părți. Legenda Științei nu este de acord cu felul în care lucrurile s-au petrecut în Bănie.

Sunt amărât când vorbesc de Craiova. Și înseamnă că am avut dreptate în pofida celor care m-au înjurat, și din partea lui Mititelu și din partea celorlalți. Toți știu fotbal la Craiova! Sunt o grămadă de manageri, de specialiști în fotbal acolo. Unul a falimentat echipa, alții au înființat o echipă în 2013 și voiau să joace în cupele europene în 2015. Nu mai poți să le spui nimic. În imn se spune ”nu trăim din milă și pomeni”, dar numai asta au făcut! Când eram în ‘opoziție’ spuneam că echipele departamentele nu ne lasă, dar când au ajuns la putere fac mai rău ca ăia. Să nu mai mintă lumea!”, au fost câteva dintre afirmațiile făcute de Aurel Ţicleanu la Digi Sport Matinal.

În ultima perioadă, conducerea echipei din prima ligă a luat anumite decizii ca nu au fost tocmai în concordanță cu ceea ce promiseseră. „Vânzarea unui singur fotbalist important”, iar mai apoi au plecat Băluță, Gustavo și Screciu. Zlatinski este și el aproape să părăsească trupa lui Mangia, doar că cel mai probabil el nu va fi vândut, ci o să plece gratis. O altă decizie neînțeleasă de suporteri a fost decizia de a spune că partida cu Leipzig nu se televizează, iar cu 20 de minute înainte de începerea partidei, Digi Sport a anunțat că meciul se difuzează. Anunțul a fost făcut după ce destul de  mulți oameni își cumpăraseră bilete pe ultima sută.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Chetă pentru fotbal. Primarul care susține echipa comunei cu banii din pariuri

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0