15.3 C
Craiova
marți, septembrie 26, 2023

Tineri americani, veniți să facă voluntariat la Craiova

Peste 30 de tineri americani implicați într-un proiect de voluntariat au venit în vizită la Craiova! Proiectul durează 11 luni, iar americanii vizitează 11 țări! România a fost a șaptea țară, iar Craiova unul dintre orașele românești vizitate!

Tineri veniți din mai multe regiuni ale Statelor Unite au venit să facă voluntariat la Craiova. Printr-un program care durează 11 luni, aceștia pot vizita 11 țări. România a fost a șaptea țară, iar Craiova le-a fost gazdă americanilor. Plăcut surprinși de ospitalitatea oltenilor, aceștia au declarat că în Craiova s-au simțit acasă. Deși este un proiect de voluntariat, americanii trebuie să plătească 18.000 de dolari să-și poată desfășura activitatea și pentru a face înconjurul lumii. Nu în 80 de zile, ci în 11 luni.

Luna americanilor în România

Au petrecut o lună în România, fie în Craiova, fie Pitești sau Drăgănești. Au făcut voluntariat și au ajutat comunitatea de romi să se dezvolte și să se integreze în societate. De altfel, tinerii americani au interprins activități care să ajute la dezvoltatea copiilor de altă etnie.

Proiectul în care tinerii merg în 11 țări unde fac voluntariat este unul destul de costisitor. Mai exact, 18.000 de dolari de persoană. Aceștia sunt finanțati de diferite persoane binevoitoare, dar și de biserici. În România au fost primiți tot de o biserica, și anume Biserica Speranța. Au făcut voluntariat în folosul comunității, dar au ajutat și la dezvoltarea și integrarea în societate a etniei rome.

Luna americanilor în România s-a încheiat. Bulgaria este următoarea țară pe listă. Se pare că oltenii au fost foarte prietenoși și o gazdă foarte bună. Șederea lor în Craiova s-a încheiat cu o activitate de rămas-bun care a avut loc la Restaurant Flora, seara trecută. A fost organizată și o mică tombolă pentru oaspeți, unde aceștia au primit mici cadouri venite din America.

A avut loc inaugurarea clinicii de Cardiologie https://bit.ly/2r3p10S

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles