Tinerii frumoși și liberi calcă pe cadavrul lui Corneliu Daniel Dan!

Îndemnurile #rezist la moartea soțului ministresei Carmen Dan: ieșiți în stradă, ordinara e la priveghi.

 

Soțul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit marți în locuința sa din Videle, județul Teleorman. Corneliu Daniel Dan, 57 de ani, s-a stins din cauza unei insuficiențe cardio-respiratorii și a unui infarct miocardic acut.

 

Moartea sa a stârnit o adevărată furtună de invective și blesteme la adresa familiei ministresei și evident a ciumei roșii. Majoritatea fiind asumate pe site-uri și rețele de socializare, cu nume și prenume, de către cei mai radicali dintre activiștii anti-PSD.

 

„Mânca-l-ar viermii, ieșiți în piață că ordinara e la priveghi. Blestemele noastre vă ajung pe toți!”, au fost vehemenți, pe facebook, protestarii #rezist. „Când făcea pe ministrul inimilor însoțite de vecina de palier Veronica, bărbatu-su murea în casă ca un câine. Familie tradițională marca PSD”, sunt de părere Mariana și Stelu. „Acesta e primul semn dat de D-zeu. Aveți grijă nemernicilor că vă vor ajunge blestemele oamenilor”, completează Albert. Iar Dobrițoiu pare a avea surse din interior: „Păi toanta nu avea timp de el, era ocupată cu Dragnea”.  

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *