Mangia: „Nu se vorbește de titlu în vestiar! Am jucători inteligenți”

Devis Mangia continuă să nege interesul Craivei pentru titlu! Chiar dacă mulți îi vedeau drept favoriți, oltenii nu au recunoscut că luptă la câștigarea campionatului!

Toată lumea știe, Craiova nu se luptă la titlu. Nu contează poziția pe care o ocupă, chiar antrenorul Universității a spus-o. Mangia  nu este interesat de clasament, momentan.

„Acum merită. Dacă vrem să facem ceva în campionat, trebuie să câștigăm la Voluntari. Trebuie să mergem acolo să câștigăm. Pentru mine nu este important clasamentul, acum. Nu se vorbește de titlu în vestiar. Recuperarea este importantă. Nu se vorbește de titlu, pentru că am jucători inteligenți. Pentru mine, Mitriță a făcut un an foarte bun. Cred că rezultatele individuale depind de echipă”, a spus Mangia.

Antrenorul alb-albaștrilor s-a arătat mulțumit la finalul meciului cu Chiajna. Mangia vrea îl vrea apt pe Mitriță, dar spune că Bărbuț a crescut mult și și-a câștigat locul în echipă. Italianul a fost nemulțumit de golul primit din fază fixă.

„Am jucat bine in prima repriză. Nu sunt mulțumit de golul luat din faza fixa. În repriza a doua ritmul a fost puțin mai scăzut. A fost un meci controlat. A fost un meci mai bun decât cel cu Călărași. Punctele sunt bune. Meciul cu Dunărea a fost mai închis. Eu prefer să-l avem pe Mitriță la dispoziție. Bărbuț a crescut foarte mult. Nu a fost simplu pentru el la început, pentru că am făcut alte alegeri”

Foto: ucv1948

Citește și: Fără Mitriță, Craiova înscrie de trei ori și învinge la Chiajna!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *