37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Titular de la CS Universitatea Craiova implicat în campania electorală pentru PSD!

Din 2013 încoace, de la înființare, despre echipa lui Mihai Rotaru s-a spus că ar avea rădăcini bine înfipte în partidul de guvernământ din Oltenia!

Titular la CS Universitatea Craiova, Laurențiu Popescu, a fost om de bază și în campania lui Costeluș Gheorghe pentru Primăria Filiași. Într-o postare pe facebook în care apare alături de portarul lui Rotaru, candidatul PSD la Primăria Filiași a scris:

APĂRĂM FILIAȘIUL, ÎMPREUNĂ!. Toată lumea știe ca sunt un mare fan al echipei Universitatea Craiova. Iar azi sunt și eu onorat să fiu susținut chiar de către unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei! Îi mulțumesc simbolului Științei, portarul Laurențiu Popescu, că este alături de mine și de echipa mea de consilieri de nota 10 ! Perseverență și tenacitatea ne caracterizează! Mulțumesc mult pentru susținere, LAURENȚIU!

I-a pasat candidatului PSD o minge, s-au pupat, iar Costeluș este primar cu peste 50% din voturi, conform primelor informații transmise de partidul lui. Așadar Laurențiu și Costeluș sunt în echipa câștigătoare.

Nu este pentru prima oară când Universitatea Craiova este folosită ca vehicul electoral. Dinel Staicu a candidat la Primăria Craiova din poziția de patron al Universității Craiova, în vreme ce Adrian Mititelu a pus clubul atât în slujba lui Mircea Geoană, dar și a lui Traian Băsescu, după cum rezultă și din imaginile de mai jos.

Fie că e vorba de clubul lui Mititelu, fie de a lui Rotaru, se pare că ambele folosesc drept vehicole electorale pentru campaniile politicienilor. Sau, cine știe, poate o fi fost vorba de o acțiune personală a lui Laurențiu Popescu, care caută o variantă de rezervă după venirea lui Silviu Lung jr. Iar CSO Filiași, echipă care se oprește de doi ani încoace la barajul de promovare în B, poate fi o variantă. Și că tot veni vorba de Silviu Lung jr. să nu trecem cu vederea faptul că fotbalistul s-a pronunțat la un moment dat, cu masca pe față, în privința clubului care pare a fi mai vrednic să ducă mai departe tradiția Maximei.

De-a lungul timpului, Adrian Mititelu și-a folosit echipa ca vehicol electoral în Craiova

DA ! Asa este, l-am sustinut pe MIRCEA GEOANA. Oficiosul clandestin al CSU -PSD incearca sa-si convinga putinii adepti, ca m-am compromis in 2009. Cand l-am sustinut pe fata pe OLTEANUL NOSTRU MIRCEA GEOANA in campania pentru Presedintia Romaniei. Vreau sa se stie urmatoarele. St mandru ca atunci am fost alaturi de MIRCEA GEOANA. Si continui sa cred ca pentru ROMANIA ar fi fost mult mai bine cu Geoana presedinte. A fost o sansa istorica pentru noi cei din Dolj sa dam presedintele tarii si care din pacate am ratat-o la mustata.

Daca GEOANA ar fi ajuns Presedinte, eu si UNIVERSITATEA CRAIOVA eram cu siguranta intr-o alta situatie acum. Pe M. GEOANA l-am sustinut pentru ce reprezenta el ca om. Nu datorita faptului ca reprezenta PSD, un partid pe care nu l-am indragit niciodata desi am avut amici in acesta formatiune politica. Asa ca poza alaturata mi-a trezit o amintire frumoasa si totodata un fior de nostalgie dupa vremurile de odinioara…..”, explica omul de afaceri.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles