27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Top 10 lucruri pe care să le pui în portofel dacă vrei să ai bani

Top 10 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din portofel dacă vrei să ai prosperitate

Bogăția vine către cei care știu cum să o atragă. Uneori, tot ce trebuie să faci este să cunoști elementele pe care să le păstrezi în portofel pentru a duce o viață prosperă. De asemenea, este esențial să știți că anumite obiecte purtate în portofel vă pot influența finanțele.

Top 10 lucruri pe care să le pui în portofel

Lista obiectelor esențiale ce ar trebui să fie prezente în portofelul tău se bazează pe un set de reguli străvechi provenite de la înțelepții chinezi, având rolul de a atrage energie pozitivă. În plus, culoarea din care este confecționat acest accesoriu din geantă este crucială, deoarece reprezintă un element Feng Shui care poate influența prosperitatea.

1. Monede de argint

O monedă de argint într-un portofel poate genera noroc în mai multe moduri. În primul rând, argintul înseamnă bani. A supraviețuit societăților, civilizațiilor, regatelor, imperiilor și republicilor.

Simona Halep a acceptat wild card-ul! Primul turneu de zgură la care va participa

Al doilea motiv pentru care ar trebui să fie în portofel este că argintul este un metal. Prin urmare, reprezintă elementul de metal din ecosistemul Feng Shui, care este asociat cu claritatea, precizia și prospețimea. Este, de asemenea, un simbol al abundenței, al bogăției, precum și al înclinației spre economisire, conform thebestwalletforyou.com.

2. Obiecte din alamă și argint

Aceste piese, la fel ca monedele de argint, reprezintă elementul metalic al elementului Feng Shui. Asta înseamnă că atrag abundența, bogăția și înclinația spre economisire, precum și claritate, precizie și prospețime. Avantajul de a avea obiecte din alamă și argint este că puteți avea o piesă foarte mică, care nu ocupă spațiu suficient în portofel și nici nu poate afecta forma portofelului.

3. Bancnote

Bancnotele au același impact asupra portofelului dumneavoastră ca și monedele de argint. Sunt bani care atrag mai mulți bani. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că bancnotele sunt noi și nu sunt rupte. Cu cât valoarea nominală este mai mare, cu atât mai bine.

Este aproape evident că bancnotele sunt unul dintre lucrurile pe care trebuie să le păstrați în portofel pentru a atrage bani. Cu toate acestea, într-o lume în care o parte semnificativă a banilor este digitalizată, este posibil să funcționeze fără a atinge vreodată bancnotele.

4. Pietre

Pietrele sunt o reprezentare a elementului pământ în cadrul Feng Shui. Prin urmare, ele atrag energiile care hrănesc, stabilizează și se bazează pe o fundație fermă. Pentru și mai multă potență financiară, ar trebui să încercați să țineți în portofel pietre negre sau verzi. Nu aveți nevoie de piese uriașe, ci doar suficient de mici pentru a încăpea într-un colț al portofelului dumneavoastră.

5. Carduri de debit cu sold mare în cont

Cardurile de debit cu solduri mari sunt excelente pentru a atrage spiritul de economisire. Pe baza legii atracției, ele reprezintă sau furnizează energia care atrage mai mulți bani către tine. Cardurile de debit cu sold ridicat sunt necesare în special pentru a anula energia cardurilor de credit pe care ați putea să le aveți în portofel.

6. Boabele de orez

Cea mai mare parte a populației globului depinde de orez ca aliment de bază. Reprezintă o viață bună și abundență. De asemenea, se crede că reduce impulsul de a cheltui bani. Ideal este să aveți 21 de boabe de orez în portofel pentru a atrage bani. Puteți schimba boabele de orez din când în când pentru a atrage energie proaspătă.

7. Frunza Peepal

Arborele Peepal este cunoscut pentru puterea de a vindeca numeroase afecțiuni. Acesta are și puteri spirituale. Sub un astfel de arbore, Gautama Buddha a primit iluminarea spirituală. A purta o astfel de frunză din el în portofel poate atrage noroc, abundență și prosperitate.

8. Rădăcini de lotus/Kamal Gatta

Aceasta este o altă plantă sacră care are putere medicinală și este folosită pentru a vindeca diferite forme de afecțiuni. Nucile pe care le produce sunt folosite la gătit, iar păstrarea unor părți din rădăcinile plantei poate atrage noroc. De asemenea, poate preveni nenorociri atât în mediul de afaceri, cât și în familie și pe plan personal.

9. Scoici

În unele părți ale lumii, scoicile sunt considerate foarte valoroase și se spune că ar avea unele puteri spirituale. Se crede că ele ameliorează stresul și îmbunătățesc intuiția, sensibilitatea, imaginația și adaptabilitatea.

10. Sare de mare

Poți atrage bani cu sare, dar trebuie să fie sare de mare. Luați o cantitate mică de sare de mare, o înfășurați în hârtie de nailon și o păstrați într-unul din compartimentele portofel. Se știe că sarea absoarbe energia negativă care ar putea fi în portofelul vostru.

Pentru o potență financiară mai mare și șanse mai mari de a atrage bani, puneți sarea în portofel la apariția lunii noi. Asta pentru că energiile pozitive au un potențial maxim pe măsură ce luna plină se apropie.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles