12.3 C
Craiova
miercuri, septembrie 28, 2022

Top 4 cele mai bune compatibilități între zodii vara aceasta!

Perechea de aur a acestei veri e formată din două zodii de apă!

Aceste zodii vor face o echipă ideală în vara anului 2022. Se vor susține și se vor înțelege din priviri. Astrele i-au ales pe nativii acestor 8 semne zodiacale.

Top 4 compatibilități între zodii în vara lui 2022

Locul 4: Fecioară + Vărsător. Fecioarele pot avea un rol foarte important în motivarea Vărsătorilor pentru a-și atinge țelurile. O relație între o Fecioară și un Vărsător poate fi rezumată cam așa: Fecioara este bățul profesorului exigent, iar Vărsătorul este elevul inteligent, dar leneș, ce trebuie strunit!

Fecioarele și Vărsătorii au extrem de multe puncte comune, doar că modul în care fiecare alege să ajungă la o anumită destinație poate diferi destul de mult. Nativii de pământ vin cu idei practice, cu un pragmatism imbatabil, cu coerență și logică, exact ce le lipsește nativilor de aer.

Locul 3: Gemeni + Balanță. Gemenii și Balanțele vor fi într-un adevărat tandem în perioada care urmează. Relațiile amoroase între aceste două zodii vor atinge un apogeu rar mai ales în luna iulie. Lucrurile sunt bune și pe plan profesional. Gemenii au nevoie de meticulozitatea Balanțelor, în timp ce Balanțelor le lipsește dimensiunea previzionară a Gemenilor.

Racii și Peștii formează cuplul ideal

Locul 2: Săgetător + Capricorn. Foc și pământ! Hmmm! Ar putea părea o compatibilitate imposibilă, dar nu e chiar așa. Vorbim despre două focuri care mocnesc în interior și au nevoie de o scânteie pentru a se elibera. Săgetătorii sunt cei care îi pot ajuta pe Capricorni să-și stabilească noi țeluri, să se focuseze pe lucrurile de care se fereau din teamă de eșec. Este una din cele mai bune compatibilități ale verii, cu condiția ca nativii Capricorn să lase garda în jos în fața Săgetătorilor!

Locul 1: Rac + Pești.  Perechea de aur a acestei veri e formată din două zodii de apă. Racii și Peștii au parte de o întâlnire karmică din toate punctele de vedere. Racii repară acolo unde greșesc Peștii, iar Peștii iartă ce nu pot ierta Racii. Se împletesc atât de bine încât nu mai are rost nicio altă analiză astrologică.

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,155FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles