fbpx

Top 5 bărbați ai zodiacului

Cel ce-a trecut prin greutăți, crezând că drumul său s-a înfundat, dar a găsit speranță în întunericul disperării, care a reușit să-și depășească propriile orgolii și temeri pentru a-și atinge țelurile, acela poate fi catalogat drept bărbat adevărat. Iată bărbații zodiacului. Tu te numeri printre ei?

5. Bărbatul PEȘTI

Acesta este bărbatul de care toate femeile se vor îndrăgosti. Fire romantică și atentă, acest nativ al zodiacului îți va intra rapid sub piele. La prima vedere pare genul de persoană egocentrică și preocupată de fizicul său, însă îți vei da seama că ușurința cu care tratează viața au propulsat-o atât de frumos în viață.

4. Bărbatul BERBEC

Îl vei găsi în fruntea unei organizații sau în spatele mulțimii observând-o. Energia emanată de el face să se înroșească orice femeie pe care o abordează. Parcă n-ar fi conștient de calitățile sale, însă știe să le etaleze într-un mod dezarmant.

3. Bărbatul FECIOARĂ

Să fie vinovată privirea pătrunzătoare? Sau vocea sa? Bărbatul fecioară este un mister, deoarece părțile care îl formează luate separat sunt banale, dar reunite alcătuiesc o imagine pe care nu te saturi s-o privești. Este o experiență de viață să discuți cu el și o reîmprospătare a egoului tău.

2. Bărbatul TAUR

La prima întâlnire te va întâmpina pesimismul său, dar o să-ți dai seama că este doar o consecință a experiențelor trăite. Taurul te va pune pe primul loc, iar acest lucru se vrea reciproc. Duritatea este armura sa protectoare, dar nu-ți face griji, în interior este dulce ca mierea.

1. Bărbatul CAPRICORN

Cunoscut pentru dorința sa de a avea succes în cariera, capricornul este în același timp și un bărbat care luptă pentru femeia dorită. Se îndrăgostește greu și iubește cu pasiune. Farmecul lui te va face să te pierzi, însă trebuie să-ți revii repede deoarece capricornului îi place vânătoarea și nu vrei să renunți așa ușor.

În 3 minute poți să vezi și: Diana Predescu, eleva de 10 a liceului Voltaire: „Vreau să creez ceva care să rămână în sufletele oamenilor”

Vacanța românilor în Grecia, în pericol!

FCSB va avea un nou capitan: „O să joace mai mult”Zlatan Ibrahimovic: „Sunt președinte, antrenor și jucător aici”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0