fbpx

Trafic și consum de droguri la Caracal. Un bărbat, ridicat de DIICOT

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Caracal, județul Olt a fost săltat de DIICOT. Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT, au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Olt, au efectuat o percheziţie pe toată raza orașului, dar și la domiciliul unui bărbat, Victor Daniel Păunescu, de 28 de ani, bănuit de trafic şi consum de droguri.

Bărbatul a fost arestat preventiv

În urma percheziției domiciliare, polițiștii au ridicat o pungă, care conținea aproximativ 2 grame material vegetal uscat de culoare verde, dar și o pungă în care se găseau semințe canabis. Bărbatul, de 28 de ani, a fost condus pentru audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt. Acesta este bănuit că, în perioada 2017 – până în prezent, ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive către diverse persoane de pe raza municipiului Caracal.

”Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Bărbatul a fost arestat preventiv.

Vezi ce s-a întâmplat cu doi tineri din Mehedinți https://bit.ly/2K48KS4

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0