fbpx

Cei cinci sculptori își etalează operele pe esplanada stadionului „Ion Oblemenco”!

Simpozionului Internațional de Sculptură „Drumuri Brâncușiene” este aproape de final, iar cei cinci sculptori internaționali le vor arăta oltenilor operele la care au muncit timp de o lună!

Cea de-a VII–a ediție a Simpozionului Internațional de Sculptură „Drumuri Brâncușiene”, organizată de Casa de Cultură Traian Demetrescu a luat startul pe data de 1 august, atunci când cei cinci artiști în marmură, Emilian Popescu, Petre Virgiliu Mogoșanu, Marino Di Prospero, Ferhat Ozgur Gorel, Milton Gavidia s-au înhămat la misiunea de a îmbogăți cultural Craiova.

Simpozionul de anul acesta are ca temă Sportul, expresivitatea mișcării, iar operele la care artiștii au lucrat de la începutul lunii sunt gata pentru a fi puse sub privirile oltenilor.

Întreaga comunitate a municipiului Craiova  este invitată vineri, 30 august, ora 11:00, pe esplanada Stadionului „Ion Oblemenco”  la Festivitatea de Închidere a Simpozionului Internaţional de Sculptură „Drumuri Brâncuşiene” 2019.

În 3 minute poți să citești și: Bucățile de marmură au prins formă la Simpozionul Internațional de Sculptură Drumuri Brâncușiene!

Tradiția continuă! „Drumuri Brâncușiene”, la a VII–a ediție!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0