fbpx

Plecare fantomă din rândul alb-albaștrilor! Federația, gata să-i lase pe olteni fără fundaș!

UPDATE: La scurt timp după publicărea deciziei FRF, U Craiova a anunţat că a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Florin Gardoş până la finalul sezonului competiţional, cu opţiune de prelungire pe încă un an!

foto: telekomsport.ro

Informația inițială: U Craiova are gânduri serioase pentru sezonul viitor și a început deja curățenia. Totuși, craiovenii riscă să-și rateze șansele la titlu pe care le mai au în această ediție de campionat. Trupa din Bănie are probleme serioase în apărare, la nivelul fundașilor centrali, mai ales după ultima decizie.

Se pare că alb-albaștrii i-au reziliat contractul lui Florin Gardoș. Apărătorul era deja pe lista neagră după ce nu a reușit să-și recapete forma ce l-a consacrat și a stat mai mult accidentat la Craiova. Este al cincilea fundaș care se desparte de Craiova în această perioadă, după Kelic, Ferreira, Martic şi Dielna. În acest moment, Cristiano Bergodi se poate baza doar pe trei apărători centrali: Bălaşa, Acka şi Cosic.

Astfel, defensiva oltenilor este destul de sensibilă. Acka i-a obișnuit deja pe suporteri cu gafele, iar o echipă ce vrea să câștige campionatul nu poate sta doar în doi fundași. Se pare că, în acest moment, conducerea clubului nu are altă variantă decât să de se orienteze către transferul unui fundaș central sau să promoveze un tânăr din propria pepinieră.

foto: prosport.ro

În 3 minute poți să vezi și: Harlem Gnohere, variantă de lux pentru FCU Craiova!

Giovanni Becali: „Am fost întrebat de Mihăilă”

Selly putea fi următorul fotbalist vândut pe bani mulți de Craiova!

U Craiova, gata să transfere un mijlocaș de națională!

Afacerea anului între Rotaru și Becali: Fortes, la schimb cu Gnohere!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0