Transfer înainte de Craiova – FCSB: „Zilele următoare vom semna un contract”

Cel mai probabil, fotbalistul nu va evolua în confruntarea de pe „Ion Oblemenco”, dar transferul lui poate pune presiune pe atacantul din teren!

Formația patronată de Gigi Becali este foarte aproape să mai transfere un atacant, pe Juvhel Tsoumou. Informația a fost confirmată de Narcis Răducan, la Digi Sport.

Mai avem verificarea medicală, cea sportivă s-a încheiat.  S-a prezentat destul de bine la pregătire. Antrenorii au fost mulțumiți. Zilele următoare vom semna un contract”, a spus conducătorul roș-albaștrilor.

Primul 11 al lui Pițurcă pentru meciul cu FCSB!

Chiar dacă nu ar surprinde pe nimeni ca Tsoumou să fie titular în meciul cu U Craiova, sunt șanse foarte mici ca acest lucru să se întâmple. În același timp, indiferent cine va fi titular în atacul bucureștenilor, motivația va fi mult mai mare, datorită concurenței. Oltenii vor avea probleme serioase cu oricare dintre atacanții care vor fi folosiți în primul 11.

Și U Craiova poate face o mutare înainte de meciul cu FCSB!

Oltenii îl au în probe pe atacantul Goran Zakaric, un vârf bosniac în vârstă de 26 de ani care a jucat ultima dată la Partizan Belgrad. Mai multe detalii AICI.

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO! Mutare fantastică a lui Piți: Zakaric marchează din orice poziție!

Victor Pițurcă transferă încă un atacant de națională!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *