fbpx

Rotaru mai dă o lovitură: încă un transfer inspirat făcut de Craiova!

Patronul alb-albaștrilor demonstrează, din nou, că este printre cei mai buni afaceriști ce s-au implicat în fotbalul românesc!

Gigi Becali va fi și mai mândru de rivalul de la Craiova. Finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, a mai făcut o afacere importantă. Se pare că Mihai Rotaru trage sforile să îl vândă încă o dată pe Gustavo. Brazilianul a mai plecat în trecut din Bănie pentru o sumă de bani importantă. În 2018, după ce a câștigat Cupa României alături de Mitriță și Băluță, mijlocașul a fost transferat în China, în schimbul a aproximativ 750.000 de euro, chiar dacă era la final de contract. Acum, craiovenii l-au împrumutat pe jucător în Arabia, iar după un an, Gustavo poate fi cumpărat.

Dacă arabii se vor lăsa convinși să facă un transfer definitiv ar fi o lovitură, ținând cont că brazilianul s-a întors liber de contract la Craiova, în primăvară: „Gustavo a fost împrumutat în Emiratele Arabe Unite pentru o perioadă de un an, cu opțiune de cumpărare. Îi dorim mult succes în noua aventură la echipa Ajman Club”, se arată în comunicatul clubului din Bănie.

Pentru Gustavo a fost destul de greu să joace. Nu valoarea l-a tras în jos, ci jucătorii pe care i-a avut în față. Fotbalistul a avut și un mesaj de despărțire după ce mutarea a fost anunțată: „Și din nou acest moment sosește, momentul pentru o altă provocare în cariera mea. Întotdeauna este greu să-mi iau rămas bun de la Craiova, unde mă simt acasă. Câte lucruri frumoase am făcut împreună?! De la sosirea mea în 2016, luptăm pentru titluri, am câștigat cupa și ne-am apropiat și alte dăți, dar am fost mereu uniți și împreună. La Craiova am prieteni și o legătură mare cu toți suporterii. Din păcate, în ultimele 5 luni am rămas la Craiova, nu am putut să ne întâlnim pe stadion din cauza pandemiei. Nu a fost ușor, multe dificultăți și adversturi, dar chiar m-am gândit că toate astea se întâmplă, voi suporterii reușiți mereu să ne împingeți. Mulțumesc Craiova”, a transmis brazilianul.

Tu ce mesaj ai pentru Gustavo?

În 3 minute poți să vezi și: U Craiova și-a aflat adversara din primul tur al Europa League!

U Craiova își aduce fundaș central și atacant!

Transfer de Liga 1 la FCU Craiova: alb-albaștrii vor un dinamovist!

FCU Craiova, șanse în plus de promovare: încă un loc pentru alb-albaștri!

Vătăjelu, pus la zid: fundașul e gata să părăsească Bănia!

E oficial: Silviu Lung a semnat!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0