12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Încă un transfer ratat de Universitatea Craiova! Italienii nu îl lasă să plece

Universitatea Craiova a încercat mai multe mutări în această iarnă, dar în afară de Bic, oltenii nu au reușit să mai aducă nimic deocamdată!

Universitatea Craiova a fost interesată  în ultimele zile de italianul Andrea Seculin. Pentru el a insistat antrenorul oltenilor, italianul Devis Mangia. Lucrurile păreau deja rezolvate, dar Chievo Verona s-a răzgândit. Ziarul „Il Corriere di Verona”, citat de site-ului tuttomercatoweb.com, a anunțat că cei de la Chievo au comunicat că  Seculin nu este transferabil.

Recomandarea pentru transferul portarului italian a venit din partea noului antrenor cu portarii al Universității, Mario Capece. Potrivit cvlpress.ro, Seculin a declarat: „Toți antrenorii m-au ajutat, dar pe primul loc îl situez pe Mario Capece, cu care am și acum o relație fantastică”.

Fără competiție momentan, portarul Universității Craiova a fost convocat la naționala Moldovei!

Nicolai Calancea, portarul titular al oltenilor, a fost convocat la echipa națională a Moldovei și va fi în lot pentru partidele amicale cu Coreea de Sud și Azerbaidjan.

Calancea a ajuns la Universitatea Craiova în anul 2016 și a devenit unul dintre jucătorii de bază ai echipei. El și-a început cariera la Zimbru Chișinău, acolo unde a fost căpitanul echipei, timp de 6 sezoane. În România, portarul a mai evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț și FC Voluntari.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Universitatea Craiova putea transfera un fundaș de națională!

 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles