fbpx

U Craiova, gata să facă un transfer riscant!

Mihai Rotaru vrea să-i facă pe plac lui Cristiano Bergodi: fundaș de top pe lista italianului!

Craiova a învins CFR Cluj și a arătat că are forță să se bată de la egal la egal cu trupa lui Petrescu. Totuși, pentru a fi sigur că în sezonul viitor va fi favorit să câștige titlul, Mihai Rotaru se vede nevoit să investească în această vară, iar posturile deficitare au prioritate. Alb-albaștrii au probleme în apărare. Nu puține sunt momentele în care fundașii lui Bergodi greșesc sau pur și simplu își pierd concentrare. Astfel, antrenorul italian l-a pus în vârful listei de transferuri pe Bogdan Planic, fostul apărător de la FCSB.

Potrivit ProSport, Craiova i-a oferit fundașului sârb un salariu de 15 mii de euro pe lună, pentru a accepta să vină pe Ion Oblemenco. Contractul propus fundașului sărb ar fi unul record în Bănie.

Apărătorul a cerut rezilierea unilaterală a contractului cu FCSB, iar Gigi Becali a amenințat cu judecata și a avertizat echipele care îl vor dori pe fundașul sârb: vor trebui să plătească clauza de reziliere de 10 milioane de euro! Totodată, patronul Craiovei a spus că sârbul nu intră în vederile lui: „

„La Planic am mai spus că nu este cazul. La Planic situația este și mai complicată, el va cere o carte verde de la FIFA prin care s-ar putea legitimat la orice echipă din lumea asta, cu excepția celor din țara din care pleacă”, a spus Rotaru.

Gigi Becali susține că oltenilor le este frică să-i ofere un contract lui Planic, din cauza unei presupuse clauze de 10 milioane de euro.

„Cei de la Craiova l-ar lua pe Planic, dar nu au curaj. Nu au curaj pentru că există clauza de 10 milioane. Eu nu îl mai vreau la echipă, gata, la revedere. Păi ce facem aici la FCSB? E jucăria lui Talpan. I-am făcut notificări ca să îi dăm penalitate 25%. I-am dat totul la zi și el face asta. Noi acum o să cerem suspendarea lui”, a spus Gigi Becali la Pro X.

În 3 minute poți să vezi și: Cârțu surprinde: „E cea mai importantă victorie din 2014 și până acum”

Olguța Vasilescu, șefa galeriei politice: “Craiova merită campionatul!”

Suporterii olteni pregătesc invazia Aeroportului din Craiova!

Un Feleac: i-am ciuruit!

 Mutare surpriză pe final de sezon: s-a rezolvat transferul lui Grozav!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0