15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Transferul iernii la Universitatea Craiova! Voteaza!

Tu decizi care este transferul iernii: cu el în teren Universitatea Craiova se bate la titlu în Liga 1!

 

Am selectat împreună jucătorii pe care-i doriți din iarnă în alb-albastrul sfânt al Olteniei. Acum hai să îi oferim un reper clubului, să știe ce fotbalist își doresc suporterii alb-albaștri să fie transferul iernii.

 

În cursul serii de ieri ați identificat pozițiile pe care le considerați deficitare în echipă. Și ați propus jucători cu care, în opinia voastră, Craiova ar fi mai puternică. Noi am notat propunerile voastre, iar acum vă invităm să votați jucătorul care vi se pare esențial pentru un play-off senzațional, care să rămână în istorie.

 

Votează transferul iernii la Universitatea!

 

Unul dintre posturile pe care fanii îl consideră deficitar este cel de portar. Rezultă din propunerile venite: Penedo, Iliev ori Silviu Lung jr. Alții vor ca în acest mercato să ne înfruptăm din Moldova: defensiva lui Botoșani și atacul Iașiului. Sunt suporteri care regretă despărțirile de Acka, Kay și Madson, apreciind că apărarea de acum a Craiovei, bazată pe legiunea croată, este șubredă.

 

De când Universitatea Craiova se bate sus, suporterii olteni apreciază că și în mercato se pot face aroganțe și pot fi aduși jucători de la rivalele din București. Au fost vehiculate numele lui Penedo, Nemec ori Florinel Coman. Însă cel mai dorit am simțit noi că este Alexandru Ioniță, de la Astra.

Poți vota mai jos transferul iernii la Universitatea Craiova!

 

 

Sursa foto: facebook ucv1948.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles