fbpx

Se negociază transferul lui Bilal Laidouni!

Impresarul fotbalistului a confirmat: „Da. Este adevărat. Laidoni îşi doreşte să facă pasul”

În presa din Franta se vehiculează numele lui Aïssa Bilal Laïdouni, jucătorul celor de la FC Voluntari. Jurnalistii de la „Foot Mercato” anuntă că francezul de origine tunisiană este pe lista celor de la Dijon, formatie ce a terminat pe locul 16 in actualul sezon de Ligue 1 iar transferul se negociază în aceste momente.

„Cu abilităţi fizice peste medie şi o tehnică bună a mingii, Laidouni este disponibil la efort. Ceea ce trezeşte interesul lui Dijon. Conform informaţiilor noastre, clubul din Ligue 1 este interesat de un jucător cu asemenea profil, al cărui contract expiră în iunie 2021„ au scris cei de la „Foot Mercato”

A sosit la Voluntari in vara anului 2018 de la Angers B iar de atunci și pană in prezent a evoluat in 57 de meciuri, reusind 7 goluri și 5 pase de gol.

Impresarul mijlocasului, Liubliana Nedelcu, a vorbit despre situatia lui Laidouni și spune că este dispus sa facă pasul in Ligue 1: „Da. Este adevărat. Laidoni îşi doreşte să facă pasul”, a declarat aceasta la Telekom Sport.

Anul trecut un alt club puternic a trimis o oferta pe numele jucatorului, Swansea echipă ce evolueaza in Championship in Anglia, insă cluburile nu au ajuns la un acord iar transferul a picat.

La un an dupa sosirea in Romania, a fost dorit și de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB insa nu s-au inteles in privinta salariului iar transferul a picat.

Mai are contract cu FC Voluntari până în vara anului 2021, astfel că ilfovenii ar fi tentati sa il vândă acum și sa nu il piardă gratis la anul.

Foto: Fanatik

În 3 minute poți să vezi și:  Adrian Petre îi pune gând rau Craiovei: “Știu ce pot, cât mă antrenez”

FCSB va avea un nou capitan: „O să joace mai mult”

Zlatan Ibrahimovic: „Sunt președinte, antrenor și jucător aici”

Născuți marcatori în aceeași zi!

Totul pentru titlu: vine Tamaș!

Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Eduard Olteanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0