21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Cu ce echipe se bate Craiova pentru transferul lui Qaka!

Universitatea Craiova are concurență serioasă în ceea ce privește transferul fotbalistului de la Politehnica Iași, Kamer Qaka!

Universitatea Craiova are șanse foarte mari ca din sezonul viitor să evolueze din nou în cupele europene, iar oficialii clubului pregătesc deja mutări pentru a betona trupa din Bănie. În vizorul oltenilor este fotbalistul de la Politehnica Iași, Kamer Qaka.

Pentru transferul mijlocașului, Craiova are concurență serioasă. Ieșenii au anunțat că pe lângă oferta de la Universitatea, au apărut alte două. FCSB și Zaragoza ar fi cele două echipe care se bat cu oltenii pentru aducerea lui Qaka.

„Aseară, târziu, am primit o ofertă din partea FCSB pentru Qaka. Tot aseară am primit o altă ofertă pentru jucător de la Zaragoza. Rămâne, de asemenea, și oferta de la Craiova. Noi vrem să-l ținem, dar dacă nu vom putea să supraviețuim, atunci vindem! Oferta este sub 500.000 de euro”, a dezvăluit Flavius Stoican, în cadrul unei conferințe de presă.

Gigi Becali este convins că albanezul o să aleagă FCSB!

„Am înțeles că și Craiova a făcut o ofertă. Cine nu îl vrea, dar trebuie să poți să îl iei, să îl dea clubul. Mie mi-a plăcut mult, dar nu vreau să comentez, pentru că urmează meciul cu Iașiul. El când a luat trei jucători în spate și a dat rabona, sau cum îi zice, atunci mi-a arătat că e stăpân pe el. E un jucător bun. Să vedem unde se duce: la CFR, la Craiova sau la Steaua”, a spus Becali, la Digi Sport.

Qaka este cotat la 700.000 de euro şi a bifat două pase decisive, în cele 29 de meciuri jucate în tricoul Iașiului, în toate competițiile din acest sezon.

Intră în sondaj: Finala Cupei la Craiova sau în alt oraș? Votează în sondaj ce-ți dorești!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles