16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

De ce transferul lui Seculin in Banie revine in actualitate!

Universitatea Craiova poate relua tratativele pentru achiziționarea lui Andrea Seculin, portarul de rezervă al echipei din Serie A Chievo Verona.

 

Din prima jumătate a lunii ianuarie, presa italiană anunța că Univeristatea Craiova este în negocieri avansate pentru cumpărarea goalkeeper-ului Andrea Seculin de la Chievo Verona. Jurnalistul sportiv Gianluca di Marzio posta la începutul lunii pe site-ul său: „Devis Mangia cumpără din Italia pentru a întări Craiova. Clubul din România este pe urmele lui Andrea Seculin, portarul de rezervă la Chievo Verona”.

 

Mutarea portarului italian la formația olteană este din nou în centrul atenției. După ce Chievo Verona a avansat tratativele pentru transferul lui Vid Belec, portarul sloven al lui Benevento Calcio. În condițiile în care mutarea se va perfecta, Seculin devine a treia opțiune pentru poarta veronezilor, după Stefano Sorrentino și Vid Belec. Astfel, lui Seculin i se cam arată poarta. Poarta clubului. Fiindcă ar pierde orice șansă de a mai apăra în actual stagiune.

 

Seculin, „copilul” lui Mario Capece

 

Unul dintre argumentele pentru care mutarea prinde și mai tare contur e faptul că rezerva lui Chievo este foarte apropiat de Mario Capece, noul antrenor cu portarii din staff-ul lui Mangia. „Toţi antrenorii m-au ajutat, dar pe primul loc îl situez pe Mario Capece, cu care am şi acum o relaţie fantastică”, declara portarul.

 

Pentru perfectarea transferului nu e timp de tratative îndeplungate. Dacă și-l doresc pe goalkeeper, oltenii trebuie să se miște repede pentru că la data de 2 februarie se închide perioada de transferări în Italia.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles