21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Rotaru nu are încredere în transferurile lui Becali: „Nu e pentru primele trei echipe din Liga 1”

Finanțatorul trupei din Bănie nu face orice transfer. la Craiova sunt alte pretenții!

Joonas Tamm, noul apărător central de la FCSB, i-a fost propus și lui Mihai Rotaru, după cum a declarat patronul de la CS Universitatea Craiova. Acesta spune că l-a refuzat pe fotbalist, după ce a discutat și cu staff-ul. S-a ajuns la concluzia că fundașul nu este suficient de bun pentru a juca în alb-albastru.

Joonas Tamm ne-a fost oferit și nouă, dar am considerat că nu e un jucător pentru primele trei echipe din Liga 1, dar nu înseamnă că e așa. E un pariu pe care l-am pus. Trebuie să vedem dacă am avut dreptate sau nu. Sunt jucători la care staff-ul tehnic și clubul au spus ’nu’. Nu avem nicio problemă să îi luăm. 100% puteam să îl luăm pe Tamm înaintea FCSB-ului”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea Fotbal Club.

Joonas Tamm s-a născut la 2 februarie 1992, în Tallinn și a început fotbalul profesionist la JK Viljandi Tulevik. De-a lungul carieriei, fundașul a mai evoluat pentru Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestorm (Norvegia), Desna (Ucraina) și Vorskla Poltava (Ucraina).

Tamm nu este singurul fotbalist pe care FCSB l-a luat și Craiova nu l-a vrut. Dawa sau Bouhenna aveau șanse mari să ajungă în Bănie, dar Rotaru, Copilu și Cârțu, împreună cu staff-ul, au hotărât că nu merită. Totuși, trecutul apropiat a demonstrat că Becali are ochi la jucători pe care CS Universitatea nu îi bagă prea tare în seamă. FCSB l-a luat pe Octavian Popescu chiar de sub nasul lui Rotaru, chiar dacă Pițurcă le-a explicat tuturor că este vorba despre un super-talent.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles