18.7 C
Craiova
duminică, octombrie 2, 2022

Primăria a semnat trei contracte noi de investiții pentru Craiova

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunțat astăzi că au fost semnate trei contracte noi, care constă în investiții pentru lucrări de reabilitare și canalizare în Craiova.

Am semnat astăzi trei contracte de investiții importante pentru Craiova.” a declarat primarul pe pagina lui de Facebook.

Primul contract vizează reabilitarea podului peste calea ferată către Melinești, zona Triaj din nordul Craiovei. Edilul susține că lucrările la calea de rulare rutieră vor fi terminate până la începerea cursurilor școlare 2019-2020, chiar dacă prin contract constructorul are un termen de 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuție. Ulterior se vor face și restul lucrărilor de consilidare și reparațiile necesare.

Al doilea constă în reabilitarea bazinului de înot Colegiul Carol I . Reabilitarea are un termen de 6 luni, timp în care trebuie să se înlocuiască vechile instalații de tratare a apei din bazin, a aerului și cele termice. În același timp continuă și lucrările de amenajare din interior unde în această perioadă se lucrează la gresia specială din bazin.

Contractul cu numărul trei este dedicat canalizării menajere pe strada Fermierului, astfel partea din strada Fermierului care nu avea canalizare menajeră urmează să aibă în cel mult 3 luni.

În 3 minute poți să citești și: Dezbrăcat și fără inhibiții, la plimbare prin oraș

 România, la un pas de legalizarea consumului de canabis

Libertatea presei, libertatea cititorilor și un viitor mai bun!

Varujan Vosganian: ”Contăm pe 4+1 europarlamentari”V

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,226FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles