fbpx

Trei doctorițe oltence s-au săturat de COVID și au fugit din spital

Evadarea le va costa scump pe doctorițele care au pus pe jar poliția și ambulanța!

Trei doctorițe cu vârste între 31 şi 55 de ani, au fugit din spitalul în care erau internate, după ce au fost depistate cu COVID-19. Poliţiştii s-au sesizat, le-au identificat şi le-au dus cu ambulanţa la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, iar pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Un control inopinat, făcut în miez de noapte de inspectorii DSP, a scos la iveală că medicii, acum pacienți, nu se aflau în saloane. Poliția a deschis o anchetă, mai ales că cele trei cadre medicale ocupau, cel puțin pe hârtie, locurile și așa insuficiente din spitalele COVID. Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu are paznici la toate ușile care fac legătura cu exteriorul, dar nimeni nu știe pe unde au ieșit medicii. Toți trei sunt diagnosticați cu noul coronavirus.

„E un gest iresponsabil, pentru că la nivel de țară, știți bine, cazurile cresc în fiecare zi. E o lipsă acută de locuri în spitale și alții chiar poate așteaptă o zi două până găsesc un loc să se interneze într-o secție de boli infecțioase, iar noi să avem paturi ocupate fictiv, doar pe hârtie, da, probabil ziua sunt, noaptea nu.”, a transmis seful DSP Gorj, Narcis Stoian.

,,La data de 30.10.2020, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu despre faptul că un număr de 3 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean Târgu Jiu, Secţia Oncologie, cu diagnostic pozitiv de COVID-19, au părăsit unitatea medicală, fără acordul personalului de serviciu. Poliţiştii au constatat că pacienţii ar fi trei femei cu vârste cuprinse între 31 si 55 ani, toate având domiciliul în municipiul Târgu Jiu, acestea fiind medici în cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Din verificări a rezultat că în cursul zilei de 29.10.2020, acestea au părăsit incinta secţiei medicale unde erau internate fără a informa despre acest lucru”, transmite IPJ Gorj.

Polițiștii i-au găsit pe cei trei medici acasă, vineri dimineață. Ei au fost transportați înapoi la spital și li s-a întocmit câte un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor: ,,Întrucât nu au respectat măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID-19, celor trei persoane li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Persoanele în cauză au fost identificate la domiciliu şi transportate cu ambulanţa şi internate la Secţia Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu”, precizează IPJ Gorj.

Doljul o ține din record în record: peste 300 de cazuri confirmate cu COVID-19

Doliu pentru medicii craioveni: un renumit chirurg a murit!

Zodiile cu cele mai mici șanse de a fi înșelate!

O mare companie aeriană anunță anularea unor zboruri importante!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0