-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Trei tineri au recurs la un gest extrem pentru bani! Au profanat un mormânt

Gorjenii dintr-o localitate sunt cutremurați de inițiativa băieților, printre care și un minor

Trei tineri între 17 și 21 de ani au recurs la un gest extrem pentru bani. Au vandalizat un cavou și au luat suma de 2.500 lei si 100 euro. Acești bani au fost aruncați peste sicriu în mormânt la momentul înhumării.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de profanare de morminte, au identificat, ieri, trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, din comunele Brănești și Ionești, bănuiți de săvârșirea faptei, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul IPJ Gorj”, potrivit polițiștilor.

Gorjenii din cele două comune sunt cutremurați de activitățile nocturne ale băieților. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 29/30 noiembrie a.c., tinerii ar fi vandalizat mormântul tip cavou al unui bărbat de 48 de ani, situat pe raza comunei Brănești, de unde ar fi sustras suma de 2.500 lei si 100 euro, bani ce au fost aruncați peste sicriu în mormânt la momentul înhumării. În cursul zilei de astăzi, tinerii vor fi prezentați unității de parchet competente, cu propuneri legale.

Craiova nu este nici anul acesta Capitala Tineretului din România!

Ultimele episoade din ”Casa de Papel” apar astăzi: „Va fi Armageddon!”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles