fbpx

VIDEO! A-nceput de azi să cadă câte-un tren! S-a întâmplat la Cârcea!

Opt vagoane ale unui tren au sărit de pe șine, iar cinci dintre ele au căzut în gol, 20 de metri. Mecanicul aflat la bord luase la bord!

În zona viaductului Cârcea, duminică dimineața, un tren care transporta BioDiesel a sărit de pe calea ferată. Incidentul a fost povestit de Florin Cocoșilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj: “Garnitura de tren marfar ce transporta biodisel pe raza localității Cârcea, zona viaduct, a suportat o deraiere de pe calea ferată. In urma acesteia 8 vagoane au deraiat de pe calea ferată iar 5 din cele 8 sunt cazute in viaduct. Pompierii acționează pentru măsurile de prevenire și stingere a unui posibil incendiu. ABA Jiu acționează pt stoparea eventualelor poluări pe pragul Fântânița cu material absorbant.”

PSD Alegeri Parlamentare 2020

 

La eveniment și-au făcut apariția și polițiștii care i-au pus etilotestul mecanicului de locomotivă. Acesta a indicat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de prezență la serviciu sub influența alcoolului, distrugere sau semnalizare falsă. Dacă acesta va fi găsit vinovat riscă de la trei la zece ani închisoare.

Imaginea întoarcerii acasă. Mitingul diasporei a făcut înconjurul Europei


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0