16.2 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Tripletă sută la sută craioveană! Stoian, în locul lui Gustavo?

Adrian Stoian, mijlocașul ofensiv craiovean care și-a tatuat stema cu leul pe umăr, s-ar întoarce în Liga 1 după 8 ani petrecuți în Italia.

 

„Veți vedea transferuri spectaculoase”, a anunțat Marcel Popescu. Potrivit presei centrale, CS Universitatea Craiova este în negocieri avansate cu Adrian Stoian, jucătorul care a evoluat în ultimii opt ani în primele două ligi italiene. Stoian si-a facut junioratul la Scoala de Fotbal Gica Popescu, iar in 2009, la varsta de 18 ani, a fost transferat de AS Roma. El a mai jucat in Italia la Pescara, Bari, Chievo, Genoa si Crotone.

 

Cu un an în urmă, jucătorul afirma că visează să joace pentru FC U Craiova: „Dacă stau să mă gândesc, aş vrea să joc în Liga 1, iar dorinţa cea mare ar fi să fiu jucătorul Universităţii Craiova. Nu mă refer la actuala echipă din Liga 1, CS U, aş vrea să joc la Universitatea adevărată şi sper ca Mititelu, sau cine se ocupă de echipa Craiovei, să rezolve cât mai repede şi să încerce să readucă Universitatea, chiar şi în ligile inferioare. Am văzut exemplul echipei Petrolul, care a reînceput de jos. Mi se pare o idee bună, mai ales că e păcat de suporterii care îşi iubesc atât de mult echipele, Craiova şi Petrolul. Acum vreo doi ani mi-am făcut şi un tatuaj cu Universitatea Craiova”, a spus Stoian pentru ProSport.

 

La fel ca Alexandru Băluță, produs sută la sută al Școlii Gică Popescu, Adrian Stoian și-a tatuat pe umăr stema Universității Craiova. În cazul în care Stoian semnează, alb-albaștrii ar avea o ofensivă sută la sută craioveană, cu Băluță și Mitriță în avanposturi. În această situație, Gustavo ar putea fi transferat în această vară.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles