37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

TUBE: piesă de teatru în 3 zile și 8 spații! Ce n-a văzut Craiova!

TUBE pune în scenă un nou concept teatral. O piesă ce va ține ca nunțile-n povești: trei zile! Și subiectul atrage: R + J!

 

Teatru independent TUBE revine în luna sărbătorilor de iarnă cu un cadou special, spectacolul R+J, în regia lui Florin Paraschivu, un tânăr actor și regizor care a înființat teatrul independent TUBE. Iubitorii de teatru sunt așteptați în zilele 7, 8 și 9 decembrie la Casa de Cultură a Studenților Craiova, pentru a urmări spectacolul inspirat din celebrul text Shakespeare-ian „Romeo și Julieta”.

 

Spectacolul este interpretat de doisprezece actori tineri, atât studenți în cadrul departamentului pentru arte dramatice din cadrul Facultății de Litere, cât și actori amatori.

 

La spectacolul TUBE urci din sală pe scenă!

 

TUBE vă invită să pășiți pe urmele actorilor prin Camera Julietei, Salonul Casei Capulet, Grădina și Balconul Julietei, O stradă lăturalnică din Verona, Biserica fratelui Lorenzo, Cripta Capulet și Camera lui Paris. În fiecare dintre aceste spații veți trăi autentic fiecare scenă și veți avea șansa să deveniți protagoniști activi la acest spectacol. Actorii joacă același rol indiferent de prezența spectatorilor însă spectatorii vor vedea doar scena la care sunt prezenți.

Ideea este sa parcurgi piesa de teatru imersiv în 3 seri consecutive din locații diferite, pentru a descoperi toate scenele și a înțelege piesa in profunzime. TUBE este un proiect artistic independent care a luat naștere anul acesta în Craiova. Primul experiment este Romeo și Julieta, o piesã în 3 zile, 5 acte și 8 spații. Regia piesei R + J este semnată de Florin Paraschivu, asistent regie Daniela Ionescu și scenografia asigurată de Carmen Paraschivu. Dacă nu v-am lămurit în totalitate cum stau lucrurile, sincer nici nu am urmărit decât să vă stârnim curiozitatea, e obligatoriu să vă duceți la Casa Studenților la R + J!

Nu rata! Ești frumoasă și studioasă! Atunci înscrie-te în concurs!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles