fbpx

Țucudean și Bălgrădean, super-transferurile verii!

Cristian Bălgrădean se poate întoarce acasă! Țucudean, gata să-și relanseze cariera!

UTA a pus ochii pe doi copii ai Aradului. Cristian Bălgrădean și George Țucudean ar putea ajunge în tricoul „Bătrânei Doamne”. Potrivit gsp.ro, atacantul de la CFR Cluj nu ar mai intra în calculele lui Dan Petrescu și ar putea să plece de campioana României. Totodată, sursa citată menționează faptul că înțelegerea dintre CFR și Bălgrădean ar putea să pice, fapt ce le-ar da o șansă în plus arădenilor să se înțeleagă cu portarul de 32 de ani.

Ce vă pot spune e că, atunci când eram în Liga 4, cel care a venit cu finanțare privată a fost tatăl lui George Țucudean. El ne-a sprijinit până în Liga 2. Cred că Marius Țucudean îl va dirija pe copil. Mi-e greu să cred că tatăl lui nu i-a făcut deja planurile. (Bălgrădean) Și el e arădean, avem mulți arădeni în Liga 1. Noi vrem să aducem cât mai mulți arădeni la echipă. Bălgrădean cred ca s-a grăbit un pic cu CFR Cluj, a Gheorghe Falcă, personaj apropiat de conducerea „Bătrânei Doamne”, la Pro X.

Poate fi cea mai controversară vară în materie de transferuri în Liga 1. Dinamo are probleme financiare și poate pierde mulți jucători în favoarea rivalelor. Dan Petrescu va face curățenie generală la CFR Cluj, la fel ca și Gigi Becali la FCSB. Craiova caută de ani buni să-și întărească apărarea, în timp ce FC Botoșani urmărește să-și facă echipă de titlu.

În 3 minute poți să citești și: FCU Craiova a început transferurile: Mititelu își face echipă pentru Liga 2!

 Cu ce se va ocupa Bergodi în cele 14 zile de carantină!

Rotaru și Mititelu au îngropat securea războiului cu Dinamo!

Primul fotbalist dorit de Bergodi la Craiova!

După clubul lui Rotaru, Pițurcă poate salva și el Dinamo!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0