fbpx

Tulburarile psihice ale lui Gheorghe Dincă nu l-au împiedicat să-și schimbe permisul de conducere

Bărbatul acuzat de uciderea celor două fete din Caracal, după ce le-ar fi luat cu maşina la autostop, şi-a preschimbat permisul de conducere în 2018, fără a întâmpina probleme la examenul psihiatric, deşi în trecut a fost internat la psihiatrie.

Diagnosticele de pe foaia de observaţie clinică generală a internării de 11 zile între 15 şi 26 aprilie 2010 l-ar fi putut împiedica să obţină avizul medical favorabil pentru permisul de conducere: a fost internat pentru sindrom anxios depresiv, dar în spital, medicii i-au pus diagnosticul la externare de „alte tulburări organice de personalitate şi de comportament datorite unei boli, cu vătămări şi disfuncţii cerebrale“, şi cu diagnosticul secundar de „tulburări mentale şi de comportament datorite folosirii alcoolului, sindrom de dependenţă, sindrom amnezic şi hepatită alcoolică“.
Potrivit foii de observaţie, Dincă a ajuns la Psihiatrie cu trimitere din ambulatoriu, fiind nedeplasabil la momentul internării.

Totuşi, existenţa unui astfel de istoric psihiatric ridică un semn de întrebare pentru psihiatrul care trebuie să vizeze permisul de conducere.
Medicul psihiatru Elisabeta Simona Cotnăreanu a declarat pentru Adevărul că „Atunci când o persoană vrea să-şi înnoiască permisul, înainte de a se prezenta la medicii specialişti, ea trebuie să treacă mai întâi pe la medicul de familie care completează rubrica de antecedente medicale, inclusiv pe cele psihiatrice“.

În 3 minute poți să citești și: Gheorghe Dincă rezolvă cazul cu AN din Parcul Romanescu!

 Alertă în Caracal! 200 de oameni, evacuați din case!

Criminalul de la Caracal vrea să fie eliberat! Curtea de Apel Craiova judecă contestaţia la arestarea preventivă

Polițist de la 112 către Alexandra: „Nu mai ține linia ocupată!”

 Ping-pong cu viața Alexandrei între procurori și polițiști!

Polițiștii, huiduiţi: “Asasinii, aţi ucis un copil! “

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0