fbpx

U Craiova, aproape să-i sufle mijlocașul FCSB-ului!

U Craiova a fost foarte aproape să-i facă o surpriză lui Gigi Becali! Oltenii au înaintat oferta pentru mijlocaș, dar nu s-au înțeles la preț!

După Carlos Fortes și Andrei Cristea, U Craiova putea să i-o ia din nou înainte lui Gigi Becali. Trupa din Bănie a vrut să-l aducă pe Răzvan Oaidă, mijlocașul pe care Botoșani l-a vândut la FCSB. Prețul a cântărit foarte mult în această ecuație. Dar nici relația dintre patronul echipei bucureștene și Valeriu Iftimie poate fi un motiv.

Craiova are antrenor dacă pleacă Devis Mangia!

Pentru Oaidă mi-au cerut să-l ia şi ăştia de la Craiova. Numai că avea un preţ. Pentru Oaidă aveam ofertă din Italia, liga a doua, dar un preţ mai bun a fost la FCSB. Acolo nu obţineam procente. Am luat procente, eu când pun procente, cred în viitor. De exemplu, la Moruţan credeam mai mult în procente decât în banii de la transfer. De-aia am şi pus condiţia că, dacă va juca, voi lua nişte bani. Uite că nu a jucat şi nu am luat banii. Cineva poate să spună: ’Băi, te fentează, nu-l bagă ca să…’ Adică, nu-l joacă pe Moruţan ca să nu îmi dea mie 100.000 de euro? Hai să fim serioşi”, a spus Iftime în cadrul unei conferinţă de presă.

„Cine vrea abonament gratis pentru play-off?”

Răzvan Oaidă este internațional de tineret și se încadra perfect în cerințele lui Mangia și implicit pentru nevoile Craiovei pentru sezonul viitor, atunci când echipele sunt obligate să înceapă în primul 11 cu doi fotbaliști U21. Pe poziția lui Oaidă, oltenii au patru fotbaliști: Mateiu, Cicâldău, Fedele și Bic. Dintre aceștia, Bic nu a dat randamentul așteptat, iar Matriu are prioritate la transfer, alături de Bancu.

U Craiova, gata să-și vândă atacantul!

Privind istoria recentă, șansele mijlocașului erau mult mai mari în Bănie. La FCSB, presiunea este foarte mare, iar jucătorii aduși pentru viitor confirmă greu. În schimb, la Craiova, Mihai Rotaru știe cum să gestioneze situația. Tinerii dau randament și chiar sunt vânduți pe sume foarte mari.

În 3 minute poți să citești și: Peste 30 de km din drumul Craiova – Pitesti sunt in aer!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0