U Craiova nu așteaptă întăriri doar în ofensivă, ci și la departamentul de comunicare!

Mihai Dișa, ofițerul de presă de la U Craiova, este cu un picior și jumătate în curtea Tele U. Ziariștii craioveni nu se înghesuie să-i ia locul.

 

A fost o vară tumultoasă și la echipa de comunicare a clubului oltean, nu doar la băieții cu crampoane pregătiți de Mangia. Ultimul care completează foaia cu mobilul, laptop-ul și celelalte ustensile de predat este Mihai Dișa, ofițerul de presă al U Craiova. Gurile rele spun că e din cauza greșelilor gramaticale care ar fi asaltat site-ul oficial al clubului oltean în ultima vreme. Nu prea credem varianta, pentru că de când a fost însărcinat la club să-i ducă vorba mai departe, Dișa le-ar fi zis că se ocupă inclusiv de tradus, dar să nu-l pună nimeni să asigure suportul electronic.

 

Gurile bune, adică fetele de la Ziar de Craiova, zic că Dișa luă un concurs la Tele U și îi anunță pe ăi din sferele mai înalte ale clubului că-i mai ajută poate doar part-time.

Începu iufa, cine vine în locul lui Dișa. Iar mai toate zvonurile îl indicară pe Alex Vârtosu, de la Gds. Mai ales că între club și ziar s-a încheiat un parteneriat. Și că tot îi place patronului de la U Craiova să împrumute cu opțiune de cumpărare – după ce a dat lovitura cu Mitriță – ziserăm că merge pe varianta asta și la echipa de comunicare, băgându-l pe Alex anexă la contractul cu Gazeta. Bine, recunoaștem că Vârtosu ne e și un pic prieten și vruserăm să-i creștem cota, așa că-l luarăm direct: „Vărule, te duci la club”.

 

Vârtosu ne dădu un răspuns mai diplomat decât jucătorii curtați cu insistență de terțe cluburi: „Din câte am vorbit cu Dișa, nu e plecat din club. Eu nu am primit niciun fel de propunere din partea celor din club, dar dacă se va întâmpla îmi va fi foarte greu să accept, pentru că iubesc ceea ce fac la GdS și în plus am demarat un proiect serios cu sport-vartos.ro. Și mai cred că nu este momentul ca eu să fac parte din actuala echipă de imagine a Universității”.

 

„Actuala echipă de imagine…” în care nu prea mai e nimeni din vechea gardă a presei din Craiova. Păi, în ianuarie, Bogdan Dănescu, probabil între cei mai buni fotografi sportivi din oraș, le-a transmis conducătorilor de club „nu mai prelungesc din motive personale”. Iar în finalul lui iunie a urmat măcelul. Lui Dan Păsărin, director de imagine, crainic, fotograf de deplasări, specialist social-media, comentator radio etc (ne cerem scuze dacă ne-a scăpat vreuna dintre specializări)  nu i s-a mai prelungit. De asemenea, de pe site-ul clubului a fost scos și Romeo Seliște, cameramanul clubului, unul dintre cei mai vechi angajați.

 

De unde-a apărut la conferință șoptitoarea de italiană?

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *