fbpx

Și-a ucis iubita cu toporul și i-a ascuns cadavrul într-un coteț

Pedeapsă blândă pentru bărbatul care și-a bătut iubita cu un topor până a murit.

Capas Alexandru, din Razboieni, orasul Ocna Mures, în vârstă de 47 de ani a fost condamnat la doar 13 ani si 6 luni de inchisoare pentru omor. Acesta a ucis cu sânge rece o femeie în luna februarie a anului acesta.

Pentru ca a recunoscut fapta si a colaborat cu procurorii, a primit o pedeapsa apropiata de minimul prevazut de lege, scrie ziare.com. Hotararea a fost pronuntata de magistrați ai Tribunalului Cluj in 6 august 2020.

Se pare că victima a venit în casa agresorului și totul a pornit de la un motiv spontan când bărbatul a luat-o la bătaie cu un topor până când femeia a murit.

,,Conform investigatiilor efectuate, la data de 8 februarie a.c., femeia in cauza s-ar fi deplasat in mod voluntar la domiciliul barbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan intre cei doi, context in care barbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia. Ulterior, barbatul ar fi ascuns cadavrul femeii intr-o anexa a cladirii in care acesta locuia”, se precizeaza în rechizitoriul Parchetului.

Femeia a plecat de acasa din 8 februarie 2020, zi în care a și fost ucisă, dar lipsa ei a fost sesizată doar 9 zile mai târziu, pe 17 februarie. Familia a mers la poliție și a dat-o disparută. Fotografia victimei a fost facuta publica, dar, mergand pe sirul traseului femeii, anchetatorii au aflat ca aceasta a ajuns la Razboieni, unde avea o relatie cu un localnic, scrie ziare.com.

Victima a fost omorata cu mai multe lovituri de topor in cap, iar cadavrul a fost infasurat intr-o patura, legat cu sarma si ingropat in cotetul pentru porci. Barbatul din Razboieni, a avut o atitudine oscilanta, dar intr-un final a recunoscut fapta si a indicat locul unde a ingropat trupul.

Decizia Tribunalului Cluj poate fi contestata la Curtea de Apel Cluj-Napoca.

În 3 minute poți să citești și: U Craiova face încă un transfer: fotbalistul se află deja în Bănie!

Hagi îi crește și Rotaru îi vinde: Încă trei transferuri pe axa Viitorul – Craiova!

Rotaru mai dă o lovitură: încă un transfer inspirat făcut de Craiova!

Cele mai inocente zodii

Olt: Și-a ucis prietenul după ce i-a propus să facă sex!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
Și-a ucis iubita cu toporul și i-a ascuns cadavrul într-un coteț
Article Name
Și-a ucis iubita cu toporul și i-a ascuns cadavrul într-un coteț
Description
Pedeapsă blândă pentru bărbatul care și-a bătut iubita cu un topor până a murit.
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0