Come’on you, Reds! Come’on to Wave 84!

Dacă ești craiovean, fan Liverpool și nu ai bilet pe Dragao, cel mai bun loc pentru a vedea meciul din această seară este Wave 84! Locul în care se cântă și se trăiește la maxim pentru Liverpool!

FC Porto – Liverpool se joacă în această seară, pe terenul portughezilor. Oltenii pot să urmărească meciul în barul Wave 84, din Craiova. Elevii lui Klopp pot face un meci bun și să ia o opțiune serioasă pentru calificarea în manșa următoare din Champions League, încă din meciul tur.

Cormoranii sunt favoriți în partida cu Porto, în ciuda faptului că joacă în deplasare. Liverpool a terminat pe primul într-o grupă în care a întâlnit echipe precum Sevilla, Spartak Moscow sau Maribor. De cealaltă parte, portughezii s-au clasat pe locul doi, într-o grupă câștigată de Besiktas, în care le-a mai avut ca adversare pe RB Leipzig și Monaco.

Tot în Wave 84 am văzut și meciul cu Sfinții!

Formația antrenată de Klopp, se află într-o formă bună, fapt ce îi și recomandă ca favoriți. În ultima partidă, Liverpool s-a impus pe terenul celor de la Southampton, scor final 0-2. Cormoranii au deschis repede scorul, în minutul șase, prin Firmino. Până la pauză, Salah a înscris și el, iar Sfinții nu au reușit să revină.

Liverpool se află pe locul trei, în clasamentul din Premier League, iar în următoarea etapă, primește vizita celor de la West Ham, pe 24 februarie.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *