38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Ultima noapte de dragoste de la Severin s-a încheiat cu un egal nesatisfăcător

1000 și un pic de oameni au asistat la „ultima noapte de dragoste” din Severin. Craiova a înregistat un egal involuntar cu Voluntari, deloc scontat înainte de primul fluier al meciului.

 

Una a zis la conferință, alta a făcut la meci. Înainte de partida cu Voluntari, Devis Mangia, cu referire la netitularizarea lui Roman în partidele precedente, spunea: „Eu, ca antrenor, trebuie să fac alegeri. Iar acum totul funcționează bine cu Mitriță, Băluță, Burlacu și Gustavo”. Ok, Mitriță nu putea fi folosit. Dar de ce să-l lași pe Burlacu în afară? În mod dubios, Roman a fost titular. Și, în prima repriză, Craiova nu a contat în atac. Nici adversarul prea tare, așa că a fost 0-0.

În partea secundă, curcubeul pozat de toți oltenii s-a prăvălit peste alb-albaștri, când Tudorie, din pasa lui Spahija (fost echipier)  a deschis scorul. Noroc cu Băluță, pe fază, care a reușit cu 20 de minute înainte de final să egaleze.

S-a încheiat 1-1. În cele din urmă parcă ilfovenii par mai satisfăcuți de rezultat. Oltenii, obișnuiți în ultima vreme cu totul sau nimic, cu un singur punct, sunt mai degrabă perdanți.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles