16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Un alt club din Liga 1 îl dorește pe Mircea Lucescu!

Rămas liber de contract, Mircea Lucescu e din ce în ce mai curtat de cluburi din România

Mircea Lucescu (78 de ani) și-a dat demisia de la Dinamo Kiev, iar ulterior a revenit în țară, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Corvinul a fost prima echipă care a dat de înțeles că-l vrea pe tehnician, apoi Dinamo. Ofertele nu s-au oprit aici.

Mircea Lucescu, dorit la U Cluj

Potrivit informațiilor oferite de publicația Foaia Transilvană, tehnicianul ar fi început să discute recent cu Serhan Cetinsaya. Unul dintre oamenii care ar urma să preia acțiuni la echipă. Echipa ardeleană poate beneficia de investiții din partea unui grup de afaceriști din Turcia.

Prin intermediul lui Cetinsaya ar avea loc, deja, discuții serioase cu Lucescu, pentru banca tehnică. Cetinsaya a ocupat funcția de vicepreședinte la Beșiktaș, club pe care Lucescu l-a antrenat în perioada 2002-2004. Astfel că are o relație bună cu tehnicianul român. 

Investitori noi la Cluj

Publicația locală Ziua de Cluj a anunțat la începutul săptămânii că oamenii de afaceri din Turcia au fost weekendul trecut la Cluj și au urmărit de pe stadion meciul cu Petrolul, scor 0-0. Turcii s-ar fi declarat impresionați de atmosfera din jurul echipei și au avut două întâlniri cu Radu Constantea, președintele lui ‘U’, în cadrul cărora s-a discutat despre posibilitatea de a investi la Cluj.

Pe lângă Serhan Cetinsaya, care a fost până în vară vicepreședinte la Beșiktaș și are afaceri în construcții, turism și retail, în grup se află și Sertac Guven, fost vicepreședinte al clubului Trabzonspor, campioană a Turciei în 2022.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles