16.4 C
Craiova
miercuri, septembrie 27, 2023

Un bărbat din Coșoveni, arestat pentru evaziune fiscală

Un doljean a fost arestat de autorități pentru evaziune fiscală. Prejudiciul este în valoare de aproximativ 4.500.000 de lei. Bărbatul de 39 de ani este cercetat pentru evaziune fiscală!

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Coșoveni, județul Dolj a fost arestat pentru evaziune fiscală. Prejudiciul este în valoare de 4.323.778 de lei. Doljeanul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. De altfel, a fost reținut ieri, fiind totodată prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, iar Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Bărbatul desfășura activități cu materiale metalice

Sarcina bărbatului era de administrator al unei societăţi comerciale, iar în perioada decembrie 2009 – martie 2012, acesta a desfășurat activități comerciale cu materiale metalice achiziționate de la diferite persoane fizice, dar fără a întocmi documentele necesare.

Marfa bărbatului a fost livrată către diferite societăți comerciale colectoare din județele Dolj, Olt, Brașov, Prahova și mun. București, înregistrând în evidența contabilă a societății și declarând organelor fiscale achiziții fictive în baza unui număr de 3.902 facturi, emise în numele a 69 de societăți comerciale, cu care în realitate nu au avut niciodată relații comerciale, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale și diminuării acestora. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 4.323.778 de lei

Citește și https://bit.ly/2kxD1NA

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles