21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Un bărbat din Craiova a murit după ce s-a aruncat în fața trenului

Un bărbat din Craiova a murit după ce s-a aruncat în fața trenului! Bărbatul de 60 de ani a murit la fața locului în urma impactului puternic!

Un bărbat de 60 de an din Craiova a ales să moară aruncându-se în fața trenului. Impactul a fost mortal, bărbatul avea răni puternice la cap, iar talpa piciorului drept smulsă. Accidentul a avut loc în zona căii ferate dintre Consul şi Gara Craiova, în spatele blocurilor din zona fostei Regii de Tutun. „Aproape de intrarea în staţia CF Craiova, trenul de călători Regio 2080 Craiova-Filiaşi a accidentat mortal o persoană de sex bărbătesc. Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că a fost vorba despre o sinucidere. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă“, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Bărbatul a ales să se sinucidă

Bărbatul a ales să se sinucidă. Cristian Enache a murit pe loc din cauza impactului violent, având răni la cap şi talpa piciorului drept smulsă. Pentru a putea fi scos de sub roţi, trenul a fost deplasat în faţă pe o distanţă mică. La faţa locului s-au adunat câţiva oameni care locuiesc aproape de zona respectivă, însă nimeni nu îl cunoştea pe bărbatul mort. „Nu ştim cine este, dar auzirăm că se aruncă din tufişuri în faţa trenului“, a spus un bărbat care venise să vadă ce s-a întâmplat.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului, însă a impactul a fost mortal și nu s-a mai putut face nimic. Oamenii care locuiesc în zonă au încercat să-l identifice pe bărbat, însă fără niciun rezultat. Poliția a demarat investigații, iar familia bărbatului de 60 de ani a fost găsită. În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Trenul a avut întârziere câteva zeci de minute.

Drumul expres Craiova-Pitești, foarte aproape de anulare 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles