1.2 C
Craiova
joi, februarie 22, 2024

Un business care nu începu cu dreptul, ci-și dădu cu stângu-n dreptul

Nu a trecut nicio săptămână de la apariția parcării cu plată din centrul Craiovei și constatăm dispariția mașinilor din ea.

 

Autoritățile locale au pus la cale, peste noapte, înființarea unei parcări cu plată de 139 de locuri în centrul urbei, în zona Primăriei. Au pus sistemul la punct repede, cu posibilitatea plătirii taxei prin SMS, ce să mai, condiții occidentale. Numai că aceste condiții sunt pentru olteni, care nu au achiesat deloc la proiect. Așa se întâmplă că, tot peste noapte, parcările cu plată s-au golit.

Tu stabilești care este cel mai bun liceu din Craiova

Efecte de domino

Acum, mutarea poate fi comparată cu o lovitură cu mantă la biliard. În sensul că se goli centrul de mașini, dar se umplu, în schimb, parcarea subterană de la Teatru. Principalul motiv? Diferența de preț: 1 leu pe oră la Teatru, 2,3 plus TVA în Centru.

Nu rata! Esti la doua click-uri si o distribuire de un weekend gratuit la Ranca

Putem să mai lovim o dată în manta de la biliard. De data asta negativ. Pentru că, lipsa facilității unei parcări graturile poate avea repercusiuni asupra business-urilor din Centrul Vechi. În sensul scăderii clientelei.

Craiova, mai smechera ca Budapesta

Drept urmare propunem o soluție, care, de altfel, nu ne aparține. Am remarcat-o în Budapesta. Primăria de-acolo a făcut în felul următor: se plătește de la 8 la 18, restul timpului e gratuit. În Bănie, unde sunt toți campionii, soluția e destul de hrăpăreață: se plătește non-stop.

Sursa foto: Facebook

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles