0.1 C
Craiova
luni, decembrie 4, 2023

Un copil de 12 ani prins la furat într-un magazin din Craiova

Un supermarket din Craiova a căzut pradă hoților. Mai exact, un copil de 12 ani care a încercat să fure din magazin.

Imagini șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. Doi hoți, dintre care un puști de 12 ani, au fost surprinși încercând să fure din magazin. Mai grav este că minorul a amenințaț vânzătoare cu o sticlă. Speriată, aceasta și-a pus mâinile pe față, ca nu cumva puștiul s-o lovească.

VEZI VIDEO! 

A amenințat-o pe vânzătoare că o loveşte cu o sticlă în cap

Amenințările din partea unuia dintre hoți, mai exact a copilului de 12 ani, n-au încetat să apară. A amenințat vânzătoarea c-o lovește cu o sticlă-n cap. ”Vă daţi seama că sunt foarte speriată şi am depus plângere la poliţie. Îmi aduc aminte că mi-a spus doar atât: taci din gură că te lovesc“, a povestit vânzătoarea magazinului.

Disperată, femeia mimează un gest de apărare, ridicându-și mâinele în dreptul feței. Incidentul șocant a avut loc pe data de 11 februarie, la orele prânzului. Între timp autorul a fost identificat, fiind vorba de un copil de 12 ani.

Nu este singurul eveniment de acest gen. În ultima perioadă, în Craiova, s-au înregistrat mai multe furturi, dar în care sunt implicați numai minori. Recent, un alt puști de 13 ani, a furat telefonul unei tinere, dar a fost prins și identificat de poliție. 

 

Numărul copiilor supraponderali a crescut. Uite ce poți face pentru a-ți ajuta copilul http://bit.ly/2BZDq6b

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles